Motivator

Motivator er en undergruppe av Volvox & Alkymisten som ønsker å motivere, engasjere og informere deg om ditt fagfelt og veien videre. Hvor langt er egentlig nevrovitenskap kommet? Hvordan kan vi kjemisk sørge for at oljesøl brytes ned raskest? Hvilke masterprogram ser spennende ut, og hva fører disse til? Vi arrangerer foredrag og informasjonskvelder med forskjellige tema og vi belyser relevante problemstillinger på en spennende måte.

Generelt prøver vi å ikke repetere arrangementene våre, men å holde dem dagsaktuelle og interessante. Vi har likevel arrangert “Min master” to ganger på Studentersamfundet. Der har vi invitert masterstudenter til å ha en lynpresentasjon av sin master. Dette for å vise deg hvilke muligheter du har med en bachelor i biologi/kjemi eller mulighetene for masteroppgaver for bioteknologer. Med ølservering og god stemning blir det aldri kjedelig. Lyntalen inneholdt akkurat det de ønsket å få frem, så publikum fikk servert det taleren mente var best – sånt blir det bra presentasjoner av!

Lik oss på Facebook, der prøver vi å poste kreative og uformelle aktualiteter.

Ta gjerne kontakt på motivator@volvox.no om du har lyst å være med! Vi er en godgjeng som består av: Pernille Skavang, Sofie Tjønneland Urhaug, Ellen Inga Sara, Eirik Ryvoll Åsheim og Kristine Bertheussen.