Fotball

V&A IL fotball V&A IL er Volvox & Alkymisten sitt fotballlag.

Idrettslaget ble offisielt stiftet i 2012, men har røtter enda lengre bakover. I vår beskjedne oppstart var vi bare en gjeng Volvoxere som spilte fotball i lag på jevnlig basis, men etter videre ønsker tok vi affære og organiserte oss ytterligere. Det resulterte i at vi formet et fotballag høsten 2012 der vi arrangerte litt mer organiserte treninger. Etter sigende landet vi et par gullkantede sponsoravtaler gjennom SiT som gjorde oss i stand til å ta steget videre til seriespill i Trondheims egen bedriftsserie i fotball.

Etter noen år i bedriftsserien gikk V&A IL og flere andre linjeforeningslag sammen for å danne vår egen liga: 7dent ligaen, der vi nå spiller mot flere andre linjeforeninger. Vi spiller syver-fotball, og vi har ukentlige treninger. V&A IL er et lavterskeltilbud uten opptakskrav, med både gutter og jenter på laget.

Tykk her for mer informasjon og tabeller for 7dentligaen.

Alle som har lyst til å prøve seg, er velkommen til å møte opp på noen treninger.
 

Håndball

V&A og Spanskrøret håndball er et nyoppstartet håndballag som er et samarbeid på tvers av studielinjer, hvor formålet er å skape samarbeid og gi et håndball­tilbud til studenter i linjeforeningene Volvox & Alkymisten og Spanskrøret(linjeforeningen for lektor i realfag).

I sesongen 2015/ 2016 har vi hatt et damelag med i bedriftsserien, i tillegg til at vi har hatt treninger hvor gutter også er med. Sesongen 2015/ 2016 har vi meldt på både et damelag og et herrelag i bedriftsserien, og vi er veldig interessert i flere nye spillere!

Det er absolutt ingen krav om at du har spilt håndball før, dette er et lavterskel-tilbud for alle som ønsker å bli med.

 

Kontakt håndballaget

Navn *
Navn