Om Arrangementskomiteen

Arrangementskomiteen arrangerer flere mindre sosiale sammenkomster og store fester gjennom året. Her kan du bli bedre kjent med dine medstudenter. Vi har som mål å få alle til å trives og føle seg velkomne, og å skape en arena der man kan få nye venner og gode minner fra studietiden.

Blant de store og tradisjonelle arrangementene er immatrikuleringsballet og krabbefesten. Krabbefesten er V&As eldste tradisjon. Her spiser vi krabbe og fester til vi må krabbe hjem. Vi har også hatt en rekke mindre arrangementer som spillkvelder, filmkvelder, grilling i parken og Vinter-OL sammen med Online.

Selv om vi har en del tradisjoner, er vi alltid på utkikk etter nye ideer! Denne og den foregående våren arrangerte vi vårfest med Spanskrøret, med stor suksess, og jammen blir det ikke vårfest i år også! Har du ideer, ønsker eller kommentarer, så er det bare å ta kontakt.

Bli med i Arrangementskomiteen!

Arrangementskomiteen består i dag av 13 medlemmer. Ettersom noen trer av trenger vi nye engasjerte studenter med på laget!

Som komitémedlem gjør du en viktig jobb med å skape et godt sosialt miljø i linjeforeningen. Du får muligheten til å påvirke hva som skjer i linjeforeningen, og samtidig stifte nye bekjentskap og bli en del av et hyggelig sosialt miljø innad i komiteen. Vi har en god tapastradisjon, og har det hyggelig sammen både på møtene, på festene vi arrangerer, og utenom!

På møtene spiser vi kake, drikker kaffe og diskuterer hva som skal arrangeres og hvordan. Oppgavene du får kan bestå av oppsett av budsjett, innkjøp, booking av lokale og dekorering. En bra fest for mange mennesker krever mye planlegging!

Så, er du glad i å arrangere fester og sammenkomster, har gode ideer og et brennende engasjement for å gjøre studietiden enda bedre for deg selv og andre? Da bør du søke arrangementskomiteen!

Arrangementskomitéleder: Henrik Jirachote Carlsson

Komitémedlemmer: 

 

Arrkom.jpg

Henrik Jirachote Carlsson

Mali Balstad

Eyvor Tokle Hoff

Oda Amalie Kristiansen

Sarah Nilsen

Hanna Ness

Henrik Engum Nilsen

Emma Høgh Åslein

Idunn Håvik Bjørkedal

Silje Marie Leiknes

Camilla Sende Grägg

Linn Høydahl

Martine Malmo Knutsen

Alba Arnesen

KONTAKT: arrkom@volvox.no, arrkom-leder@volvox.no