Om Arrangementskomiteen

Arrangementskomiteen arrangerer flere mindre sosiale sammenkomster og store fester gjennom året. Her kan du bli bedre kjent med dine medstudenter. Vi har som mål å få alle til å trives og føle seg velkomne, og å skape en arena der man kan få nye venner og gode minner fra studietiden.

Blant de store og tradisjonelle arrangementene er Immatrikuleringsballet og Krabbefesten. Krabbefesten er V&As eldste tradisjon. Her spiser vi krabbe og fester til vi må krabbe hjem. Vi har også hatt en rekke mindre arrangementer som spillkvelder, filmkvelder, grilling i parken og Vinter-OL sammen med Online.

I år har vi arrangert Krabbefest og Vårfest med Spanskrøret. Vinter-OL gikk dessverre ut, litt på grunn av dårlig vær og litt på grunn av tidspress. I stedet prøver vi å få til et lignende arrangement sammen med Online litt senere i vår.

Selv om vi har en del tradisjoner, er vi alltid på utkikk etter nye ideer! Denne og den foregående våren arrangerte vi vårfest med Spanskrøret, med stor suksess, og dette blir nok en årlig tradisjon! Har du ideer, ønsker eller tilbakemeldinger, så er det bare å ta kontakt.

Arrangementskomitéleder: Henrik Jirachote Carlsson

Komitémedlemmer: 

 

Arrkom.jpg

Henrik Jirachote Carlsson

Mali Balstad

Eyvor Tokle Hoff

Oda Amalie Kristiansen

Sarah Nilsen

Hanna Ness

Henrik Engum Nilsen

Emma Høgh Åslein

Idunn Håvik Bjørkedal

Silje Marie Leiknes

Camilla Sende Grägg

Linn Høydahl

Martine Malmo Knutsen

Alba Arnesen

KONTAKT: arrkom@volvox.no, arrkom-leder@volvox.no