Faddertiden 2019- meld deg på ved å trykke HER

FB_IMG_15352783879829690.jpg

Hva er greia med faddertiden?

Faddertiden er en tradisjon i Trondheim som består av to uker med mange forskjellige aktiviteter. I år er faddertiden offisielt i gang den 11 august, og varer til den 25 august. Disse ukene er der for at dere som nye studenter skal få bli kjent med hverandre og med Trondheim som en studentby! For å kunne delta på de to beste ukene noen gang, trenger vi at du melder deg på ved å fylle ut dette skjemaet som du finner hvis du trykker her.

 

Facebook gruppe

Vi har en facebook gruppe for deg som ny student, som du kan melde deg inn i for å få informasjon om alt som skal foregå i faddertiden! Facebook gruppen finner du ved å trykke HER.

Videre har Volvox & Alkymisten sin egen facebookside, så hvis du har lyst til å se hva linjeforeningen din driver med, besøk oss gjerne her ved å trykke på facebook ikonet nederst på siden her.

Aktiviteter

Aktivitetene vi skal igjennom denne faddertiden er lagt til i kalenderen, og det anbefales og ta en titt på disse arrangementene mens du begynner å pakke til studiestart, for kan hende noen av de krever plagg som vanligvis ikke er øverst på pakkelisten!

Spørsmål?

Lurer du på noe som helst angående studiestart, faddertiden eller bare vil ta kontakt, så kan du sende oss en melding på facebook eller ta kontakt på mail til mailen styret@volvox.no. Hvis ikke anbefaler vi også at du ser på vår “Ny Student” fane her på nettsiden, som har en del nyttige tips og triks for studiestart.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!