Back to All Events

Telttur til Bymarka


  • Unnamed Road Sør-Trøndelag, 7020 Norge (map)

Volvoxere og Alkymister. Nå er tiden kommet til høstens Troll telling i bymarka. Tidligere erfaringer viser at troll konsentrasjonen topper rett omkring allehelgensaften. Vi dra derfor til bymarka fra d. 29 til d 30 oktober. (hvorfor ikke på selve allehelgensaften d. 31 okt? – er du syk! Det hate jo været livsfarlig!) 

Turen er helt lav praktisk. Vi dra fra Ila kirke på morgenen d. 29. Her etter går vi samlet opp til en liten leier plass oppe i marka hvor vi setter opp div lavvoer og telte. Trollkom stiller med to lavvoer og 2 telte. Så totalt sett har vi plass til omkring 20-30 personer på turen. Men har du eget telt er det bare å slenge seg på. Vi kjøper inn nået ved så vi kan få grille på kvelden.
Det eneste du trenger at medbringe er:
- VARMT TØJ!: Det bliver nok minusgrader på kvelden, så uld og varme sokker er et must!
- TØJ: vanntette klær og kanskje et par ekstra sokker er en bra ide.
- STUFF: Kop, hoved lykt, spise greia, kniv, andet stuff du mener du trenger.
- SOVEPOSE: Igjen minusgrader, en tynn sommer pose bliver en kold nat. To poser er et bra alternativ til kalde sjelen. (Ellers viser mange undersøkelser at den beste måte at holde seg varm gjennom natten. Er at ligge sig tett ved siden av en søt jente eller gutt… host host. Just sying ;) ) 
- MAT:
o Spis en god frokost før du dra. 
o To stk lunch
o En frokost
o En middag (vi tenker bål så grilling på ping skulle være muligt.)
- GJENNERELLE MORO STUFF:
o Guitar og skrekkhistorier til kveldsbålet er helt innenfor.

Kort oppsummering:
• Gratis tur, Bymarka 29-30 okt. Få med alle vennerne dinne, det bliver dritt bra! :)

Ang teltplasser, da har vi 20-30 plasser. Vi lager en liste man kan skrive sig på. Det er lov at tage eget telt med om man vil. der er ingen egentlig grense på deltagere.

Earlier Event: October 26
Bedriftspresentasjon med ThermoFisher!
Later Event: November 10
Swingkurs