Back to All Events

Åpen øving med Shanglelauget!

Liker du öl? Liker du sang? Liker du folk? Hvis du svarer ja på minst et av disse spørsmålene så er Shanglelauget noe for deg!

tl;dr: Shantier, pils.

Shanglelauget er Volvox & Alkymistens shantykor, et lavterskel kor hvor det er viktigere å kunne synge høyt enn å kunne synge bra! Vår daglige drift består i å sitte på V&A kontoret, drikke pils og synge sjømannssanger. Utenom dette synger vi på ulike arrangement, bla. XYZ-faktor (som vi vant, enstemmig).

Kanskje har du hørt om oss? Kanskje har du sett oss på julebordet og tenk "Hekkan, deider va sykt kule! Lure på om eg og kan verr så kule?" Svaret er: Det kan du! Vi arrangerer åpen øving for alle som er gira på å prøve å shangle! Kom for sang, pils og god stemning!

Earlier Event: February 18
V&A og Onlines Vinter OL
Later Event: February 22
Bake-off round 3