Back to All Events

Vårfest


  • Folkets Hus Ranheim 175 Ranheimsvegen Trondheim, Sør-Trøndelag, 7053 Norway (map)

Nå som vi er godt ute i semesteret, og vinteren har begynt å takke for seg, er det på tide å feire at det går mot varmere tider! Derfor samarbeider Spanskrøret og Volvox & Alkymisten om å arrangere den årlige vårfesten!

I år blir det en storslagen fest, med enda større lokale og enda fler plasser enn tidligere blir dette et event du ikke vil gå glipp av! Det blir konkurranser, utdelinger for beste kostyme, og underholdning fra flere ulike kor! For ikke å snakke om gratis Volvox-"saft"! Dette blir en heidundrende kveld!

Årets tema er hippie og punk-rock! Hvis du tilhører Spanskrøret er det på tide å finne frem naglebeltene og den svarte ansiktsmalingen fra ungdomskolen, i kveld er dere punkere! For Volvox & Alkymisten's hippier blir det å lete frem slengbukser, den tie-dye t-shorta du later som du ikke har, og sjalet fra Roskilde i fjor!
Det deles også ut priser til beste kostyme for dem som ønsker å legge litt ekstra arbeid i det!

Det blir lett servering med pølser, Volvox-"saft" og salg av snacks. Det er tillatt å ta med medbrakt, så ta med det dere selv foretrekker å drikke!

Det vil gå busser hjem fra lokalet kl. 01:30, og hvis man skulle ønske å dra før dette går det også rutebusser til sentrum.

Arrangementet går av stabelen den 24. mars, dørene åpner kl 19:00, og stenger kl 20:00. Hvis du har behov for å komme sent grunnet lab e.l. bes du vennligst kontakte din respektive arrkomleder. (V&A: Adrian Antonsen, Spanskrøret: Karina Maria Vallejos).

Påmelding åpner 06. mars kl: 12:00

Billetter for V&A: Billettene til vårfesten er ute, løp og kjøp! http://www.volvox.no/nettbutikk/vrefestbillett

Sted: Folkets Hus Ranheim
Pris: Medlem: 100, ikke medlem 120
Antrekk: V&A: Hippie / Spanskrøret: Punk-rock

Peace out og FTP!

Earlier Event: March 17
Koietur!