Back to All Events

Sommer OL og Togafest

Sommer OL - Sted: Kristiansten Festning, kl. 11.00 - 15.00

Dette er uten tvil en av de beste dagene i fadderperioden! Faddergruppene starter morgenen med vors, drikke og moro. Deretter kommer faddergruppene samlet til Kristiansten festning, utkledd, i godt humør, og gjerne med drikke, klare for en dag de sent vil glemme. Dagen lever opp til sitt navn; Sommer-OL; På festningen vil det være stelt istand noen av de morsomste aktivitetene og konkurransene du kan tenke deg.

Sammen med premie for best utført konkurranse, vil det også utgis premier for beste tema og beste sabotasje!

Togafest - Sted: Samfundet - Kl. 20.00 - 02.00 - Togafest.

Etter en dag fylt med Sommer-OL, er vi sultne på mer moro, og vil derfor dra på den største festen Samfundet arrangerer i fadderperioden, nemlig Togafest. På denne festen kommer de fleste store linjeforeninger i Trondheim, klare for å feire første uke av fadderperioden vel fullført! Faddergruppene vil vorse og møtes i Høyskoleparken, før vi alle går inn på Samfundet sammen.

Ta av deg Sommer-OL klærne, og fram med Togaaa!

Ettersom det er veldig mange som deltar på Toga denne dagen, er det muligheter for å kjøpe Toga fra Volvox kontoret fram til arrangementet, til en billig penge. Vær tidlig ute med kjøp da det selges ut veldig raskt!

Earlier Event: August 18
Byvandring
Later Event: August 20
Tur med Trollkom