Back to All Events

Studenterhytta!


Velkommen til NTNUIs Studenterhytte i Bymarka, og ikke minst faddertidens høydepunkt! Dette er et arrangement du ikke vil gå glipp av!

Vi reiser sammen til Studenterhytta, fra Realfagsbygget klokken 13.30 og 14.30, oppmøte ved Svingdøra. Når dere ankommer hytten vil dere mottas av faddere som viser dere rundt og viser dere hvor dere kan legge fra dere eventuelle sekker med skift i garderober. Det vil være to busser som kjører oppover til hytta. Når alle er kommet fram og er klare vil lekene begynne!

Lekene begynner med at dere vil bli delt inn i grupper etter studiet, slik at dere ikke bare blir kjent med faddergrupper, men med folk fra samme studie. Gruppene dere deles inn i vil deretter gjennomføre en løype (ikke vanskelig, rett ved hytta), med ulike poster. På hver post vil det være en aktivitet, samt servering av vann og Volvox-vin på hver post. Det vil være utdeling av poeng på hver post. Den gjeveste premien vil utgis til vinnerne i løpet av kvelden!

Etter en gjennomført løype vil det bli servert kveldsmat/nattmat, som burger, pølse eller vegetar hvis ønskelig. Samtidig vil det være mulighet for å kjøpe øl, cider eller annen drikke i baren i hytta. Her kan du betale med kontant og bankkort. Medbrakt drikke er ikke lov.

Du kan selv velge om du enten vil sove over på Studenterhytta, eller reise hjem med bussene som går fra Studenterhytta, kl 23.00 og 01.00, tilbake til Svingdøra ved Realfagsbygget. Det koster ingenting ekstra for overnatting, og hjemreise vil da være på Lørdag 26.august kl. 11.00.

Minner om at været kan være opp og ned, så gjerne ta en titt på værmeldingen for å planlegge klær. Gjerne ta med et skift dersom det er meldt regn, ettersom vi kommer til å ha aktiviteter ute, før vi går inn i hytten for å spise kveldsmat og fortsette festen!

 

Vi gleder oss veldig mye til å se deg, klar for å avslutte faddertiden med et smell!

Earlier Event: August 24
V&A ILs aktivitetsdag
Later Event: September 11
Vedtekstmøte