Back to All Events

Kom-i-gang.

  • Realfagbyggets bibliotet U1 (map)

I kveld er kvelden for å virkelig bli kjent med nye likesinnede studenter fra linjeforeningen! Vi inviterer til spillkveld i bibliotekets underetasje, som er kjent for sine store sosiale områder med sofaer, bord, tv-er og ikke minst Fat-boys, verdens diggeste sakkosekker.

Dersom dere ikke finner fram, vil dere bli møtt av faddere, evnt kan dere ankomme med faddergruppene. Finn fram ditt indre konkurranseinstinkt, gode humør og gjerne ta med øl eller drikke hvis ønskelig!

Dersom været blir fint utover kvelden går vi samlet nedover til Høyskoleparken, hvor vi fortsetter hyggeligheten med evnt aktiviteter! Ta gjerne med drikke hit også hvis ønskelig.

Earlier Event: August 15
Akademika rebus
Later Event: August 16
Grilling og Immefest på Samfundet