Back to All Events

Boliden bedpress

Boliden er produsenter av metaller, noe de gjør gjennom smelting, resirkulering, utforsking og gruvedrift. De er opptatte av bærekraftig produksjon og å levere metallene på en måte som tar hensyn til mennesker og samfunn. De er kjent for å produsere metallet i svært ren og høy kvalitet og er et av verdens mest kostnadseffektive sinkprodusenter.

Boliden ønsker å komme i kontakt med kjemistudenter fra Volvox & Alkymisten. Vi har kun 20 plasser til bedriftspresentasjonen, så her er det førstemann til mølla. Det vil etter presentasjonen bli servert mat, samt 2 drikkeenheter per deltager. 

NB: Bedriftspresentasjonen er i S6, ikke i S7

Påmelding utføres her.

Boliden_Bedpress_WEBquality.jpg

 

 

 

Earlier Event: September 11
Vedtekstmøte
Later Event: September 14
Ølbrygging for dummies - InVitro kurs