Back to All Events

Krabbefesten

Kjære alle volvoxianere og alkymister!

Volvox & Alkymisten inviterer til den 57. årlige krabbefesten på Studenterhytta. Da dette er en av linjeforeningens viktigste og eldste tradisjoner bør du virkelig ikke gå glipp av den!

Festen finner sted den 2. februar, og det vil bli sjømat, fest og god stemning! For de som ikke spiser sjømat vil det bli et alternativ. Det vil gå busser opp til Studenterhytta fra svingdørene klokken 18:00.

Kleskoden er studentergalla, altså dress og kjole!
Det er strengt forbudt med medbragt drikke på Studenterhytta, og det kan medføre en kraftig bot, og utstengning av linjeforeningen for fremtidige arrangementer. Det vil derimot bli solgt drikke i baren til hyggelige priser.

Billettsalget åpner fredag 19. februar klokken 14:00.
Pris for medlem: 330 kr
Pris for ikke-medlem: 360 kr

Det vil gå en buss tilbake til Gløshaugen henholdsvis klokken 01:00 og klokken 02:00.

Dersom noen har problemer med labtider, kan dette sendes på mail til
arrkom-leder@volvox.no.

Vi ser frem til en storslagen krabbefest med dere!

På krabbe vil det eventuelt bli kåret riddere av Den Röda Ulv. Den röda Ulv er V&A’s ridderordning og tildeles medlemmer som har gjort en stor innsats for linjeforeningen. Alle medlemmer av linjeforeningen kan nomineres til ridder, med unntak av sittende styre- og komitémedlemmer, og alle har mulighet til å sende inn en nominasjon. Nominasjon med begrunnelse må sendes inn til styret@volvox.no senest 23. januar.

Earlier Event: January 11
iGEM studentkonkuranse, infomøte
Later Event: February 17
Vinter-OL