Back to All Events

Kveldsarrangement om iGEM

Har du hørt om iGEM, men vet ikke helt hva det er? Har du ikke hørt om iGEM? Da må du komme hit!

iGEM står for International Genetically Engineered Machine competition, og er en konkurranse over alle kontinentene. Hvert år samles studenter i grupper for å designe, bygge, teste og sjekke ut systemer om handlet syntetisk biologi for løse problemer som oppstår i verden. NTNU samler en slik gruppe hvert år, og fristen for å søke er til nyåret. På dette kveldsarrangementet vil tidligere deltagere fortelle om sitt prosjekt og hvordan det var å være med på prosjektet.

Dette er relevant for alle linjer i V&A, så bli med!
Etter presentasjonene blir det pizza og mingling, så trykk bare SKAL (på facebook) hvis du vet at du kommer.

Dato: 1. november 18:00
Sted: R10

Earlier Event: October 31
Halloween-kveld på kontoret
Later Event: November 9
Julebord