Back to All Events

Ph.D. Grand Prix

HC inviterer til Ph.D. Grand Prix der flere av våre medlemmer er formidlere!

Lurer du på hva en forsker driver med? Eller hva du kan bli når du blir stor? Vi har blitt inspirert av formidlingskonkurransen Forsker Grand Prix, og lar doktorgradsstipendiater fra de fire instituttene studentene våre tilhører få gi oss et innblikk i deres underlige univers! De 8 deltakerne har 5 korte minutter hver til å presentere det de forsker på, så her er det bare å sitte klar. Ph.D. Grand Prix er arrangementet der motivasjonsforedrag og show møtes – deltakerne skal konkurrere om å formidle forskningen sin på en underholdende og lærerik måte. Vinneren av konkurransen vil kåres av et kunnskapsrikt og unikt dommerpanel, i tillegg til stemmer fra publikum.

Årets deltakere er:

  • Arne Tobias Elve (Prosessteknologi)

  • Ole Håvik Bjørkedal (Prosessteknologi)

  • Adriaen Verheyleweghen (Prosessteknologi)

  • Eva Madland (Biokjemi)

  • Lilja Brekke Thorfinnsdottir (Bioteknologi)

  • Olav Galteland (Kjemi)

  • Marco Sauermoser (Kjemi)

  • Nikolai Helth Gaukås (Materialteknologi)

Kom og la deg inspirere!

Hvor: R1

Når: 1. mars, kl. 19.15

Pris: Gratis!

Arrangement: https://www.facebook.com/events/161118517875029/

 

Earlier Event: February 28
Bedriftspresentasjon med IFE