Back to All Events

Strikking på kontoret

Facebook header Strikking på kontoret .jpg

Som mange sikkert har fått med seg er Volvox & Alkymistens første strikkegenser ferdig strikket! Om du også har lyst på like kul genser som leder Liza, fortvil ikke! På fredag vil det være strikkekveld på kontoret hvor våre drevne strikkemaskiner kan hjelpe deg i gang med ditt nye prosjekt. Så ta med deg garn og pinner og begynn å strikke i godt selskap.

Kan du imidlertid ikke strikke, men har lyst å være sosial og delta i tidenes kuleste samarbeidsprosjekt, starter vi opp produksjonen av lappetepper til kontoret. Det er tenkt at Volvox & Alkymistens medlemmer i fellesskap skal strikke egne lapper som senere skal sys til verdens herligste og fineste kollektive lappeteppe. Bli med og sett ditt personlige preg på kontoret. Her kan alle være med!

Earlier Event: April 12
Kjellerquiz på Realfagskjelleren
Later Event: April 14
20 års jubileum