Back to All Events

Ølsmaking på Austmann!

Bedriftskomiteen har gleden av å invitere til omvisning og ølsmaking hos Austmann! Er du interessert i å smake på øl og brygge øl? Denne kvelden kombinerer begge deler i skjønn forening! Austmann er et av Trondheims nyeste og største mikrobryggerier, og bryggemesterne gleder seg til å fortelle om sin hverdag og fremtiden til Austmann. Dessuten får man smake på Austmanns kjente og ukjente øltyper!

Arrangementet starter kl 18.00 den 18. april. For å komme seg til bryggeriet må en ta buss mot Trolla.

Påmelding:

Vipps 450,- til 92072828, kontaktperson er Sven Herman Holmsen

NB: Prisen er en helgardering for å unngå underskudd. Hvis interessen er stor vil Austmann gi grupperabatt per billett. Hvis dette blir tilfelle vil Sven Herman Holmsen refundere noe av beløpet i ettertid.

au.PNG
Earlier Event: April 14
20 års jubileum
Later Event: April 19
Instituttbesøk for kjemi