Back to All Events

Sommer-OL

  • Kristiansten Festning 60 Kristianstensbakken Trondheim, Sør-Trøndelag, 7016 Norway (map)

Et av fadderperiodens artigste arrangement avholdes ved Kristiansten Festning, gjerne etter vors med faddergruppen. I god gammeldags gresk stil vil faddergruppene representere hver sin greske region og kjempe om seieren i årets sommerutgave av De Olympiske Leker. Det hele starter med en åpningsseremoni og tenning av Den Olympiske Ild, før regionene vil konkurrere i ulike øvelser. Etter konkurransene følger en avsluttningseremoni og kroning av vinnerne. Ta med deg nok drikke, godt humør og en liten dæsj konkurranseinstikt, for dette er en dag du sent vil glemme!

NB! Toga er påbudt antrekk for å delta i lekene. Ikke skaffet deg toga enda? Frykt ikke, dette kan kjøpes på V&A-kontoret så langt beholdningen rekker.

Earlier Event: August 17
Fellesmiddag og planlegging
Later Event: August 18
Togafest på Samfundet