Back to All Events

Hybelsafari

  • Hovedbygningen, Gløshaugen 1 Høgskoleringen Trondheim, Sør-Trøndelag, 7034 Norway (map)

Studenttilværelsen består ikke kun av festligheter ute på byen, men også hjemme hos andre medstudenter. Som en smakebit på denne flotte studentkulturen arrangeres hybelsafarien. Inndelt i grupper vil dere følge løyper rundt om i byen og besøke fadderne deres i deres hjem. Her vil det være ulike temaer, aktiviteter, konkurranser og god stemning. Poeng vil deles ut til gruppene basert på prestasjoner i konkurransene og vinnere vil utnevnes. Uansett utfall av poengutdelingen er dette arrangementet ansett som et av de artigste i fadderperioden, så det er bare å glede seg!

Oppmøte skjer foran Hovedbygningen, hvor gruppene blir tildelt sine løyper. Sluttposisjonen vil variere fra løype til løype. Dersom en har tid og lyst er det selvfølgelig mulighet til å fortsette festen på Samfundet e.l.

Earlier Event: August 21
Byvandring
Later Event: August 23
Aktivitetsdag med V&A IL