Back to All Events

Studenterhytta


  • Oppmøtested 1 Høgskoleringen Trondheim, Sør-Trøndelag, 7034 Norway (map)

Dette er arrangementet du absolutt ikke vil gå glipp av; Studenterhytta regnes som the event i fadderperioden og er en real avslutning på to flotte uker! Hytta befinner seg i Trondheims bymark (Andbjørg Jamesons Veg 3, 7020), og det vil gå busser fra Gløshaugen opp til hytta kl. 14:00 [flere tidspunkt kommer]. Vel fremme vil det være noe tid til å finne soveplasser for de som skal overnatte før det vil foregå en inndeling i grupper og aktivitetene begynner. Gruppene skal gjennom en løype like ved hytta hvor hver post har en aktivitet som vil belønnes med poeng for utførelse og samhold i gruppa. De beste prestasjonene vil premieres senere på kvelden.

Det vil bli servert vann og Volvox-vin på postene og middag senere på kvelden, samt frokost for de som overnatter. Busser vil kjøre tilbake til Gløshaugen både på natten [tidspunkt kommer] og morgenen [tidspunkt kommer]. Det vil bli lagt ut billetter til arrangementet på forhånd, og ettersom det er begrenset hvor mange det er plass til vil det lønne seg å få tak i billetten din så fort de er lagt ut!

Earlier Event: August 23
Aktivitetsdag med V&A IL
Later Event: August 25
Fadderbarncup