Back to All Events

Åpen Trening med Spanskymisten

  • Autronicahallen 4 Haakon VIIs gate Trondheim, Sør-Trøndelag, 7041 Norway (map)

Spanskymisten Håndball ble startet opp høsten 2015, og er et samarbeid på tvers av studieprogram hvor formålet er å skape samarbeid og å gi et håndballtilbud til studenter i linjeforeningene Volvox & Alkymisten og Spanskrøret. Vi har både et damelag og et herrelag som begge spiller i bedriftsserien.

Som mange sikkert har fått med seg arrangerer NTNU "Treningsløftet" i uke 35. Konseptet er å skape et bra rammeverk for at studenter skal ha motivasjon og lyst til å trene i studietiden. Trening er både viktig og skaper et sunt og sosialt nettvek. Vi vil derfor i sammarbeid med dette invitere alle som er interessert i å spille håndball til åpen trening søndag 02.09 i Autronicahallen (kl. 18-19). 

Det er absolutt ingen krav om at du har spilt håndball før, dette er et lavterskel-tilbud for alle som ønsker å bli med! Håper på å se så mange som mulig på trening!!

Treningen har også event på Facebook

Earlier Event: September 1
Åpen Trening med V&A IL fotball
Later Event: September 13
Immatrikuleringsball