Back to All Events

Krabbefest

  • Studenterhytta 3 Andbjørg Jamesons veg Trondheim, Sør-Trøndelag, 7020 Norway (map)

Kjære volvoxianere og alkymister!

Vi i V&A elsker ikke bare hverandre, vi elsker også tradisjoner, og Krabbefesten er vår lengste og kanskje kjæreste tradisjon. Dette blir den 58. Krabbefestenfesten, og som vanlig vil vi være på Studenterhytta. På grunn av flytting av Åreturen, vil festen denne gang holdes fredag 8. februar (og ikke 1. februar som først planlagt).

Dere vil bli fraktet fra Gløshaugen opp til Studenterhytta med buss (tidspunkt kommer), hvor vi vil spise krabbe (eller annen mat for de som ikke tåler/liker/spiser skalldyr eller foretrekker vegetar/vegan-diett), synge kjente og kjære sanger, danse og ha det så gøy som bare vi volvoxianere og alkymister har det sammen. Det vil også være mulig å benytte badstua for deilig rekreasjon etter middagen. To busser vil ta de av dere som ikke skal sove over på hytta (eller ønsker å krabbe hjem) tilbake til Gløshaugen (tidspunkt kommer).

Fordi Studenterhytta ilegger oss store gebyrer for å bryte reglementet for medbrakt alkohol, må vi be dere om å ikke ta med egen drikke inn på området! Vi vil stå ved bussene når dere ankommer og samle inn tomgods og drikke.

Pris medlem u/overnatting: TBA

Pris medlem m/overnatting: TBA

Pris ikke-medlem u/overnatting: TBA

Pris ikke-medlem m/overnatting: TBA

Dette er en kveld hvor studentergalla gjelder, så få på deg finstasen, finn frem appetitten og humøret og bli med på Krabbefesten!

Earlier Event: January 27
Åretur