Back to All Events

Krabbefest

  • Studenterhytta 3 Andbjørg Jamesons veg Trondheim, Sør-Trøndelag, 7020 Norway (map)

Kjære volvoxianere og alkymister!

Vi i V&A elsker ikke bare hverandre, vi elsker også tradisjoner, og Krabbefesten er vår lengste og kanskje kjæreste tradisjon. Som alltid vil vi være på Studenterhytta, denne gangen fredag 8. februar.

Dere vil bli fraktet fra Gløshaugen (møt foran Hovedbygget) opp til Studenterhytta med buss kl. 18:00. Der vil vi spise krabbe (eller annen mat for de som ikke tåler/liker/spiser skalldyr eller foretrekker vegetar/vegan-diett), synge kjente og kjære sanger, danse og ha det så gøy som bare vi volvoxianere og alkymister har det sammen. Det vil også være mulig å benytte badstua for deilig rekreasjon etter middagen. To busser vil ta de av dere som ikke skal sove over på hytta (eller ønsker å krabbe hjem) tilbake til Gløshaugen; kl. 01:00 og 02:00.

Fordi Studenterhytta ilegger oss store gebyrer for å bryte reglementet for medbrakt alkohol, må vi be dere om å ikke ta med egen drikke inn på området! Vi vil stå ved bussene når dere ankommer og samle inn tomgods og drikke.

Pris medlem u/overnatting: TBA

Pris medlem m/overnatting: TBA

Pris ikke-medlem u/overnatting: TBA

Pris ikke-medlem m/overnatting: TBA

Merk: Denne gangen vil billettsalget foregå på Vipps (#12155)

Dette er en kveld hvor studentergalla gjelder, så få på deg finstasen, finn frem appetitten og humøret og bli med på Krabbefesten!

Earlier Event: February 7
VIVO 2019
Later Event: February 21
Strikking på kontoret