Back to All Events

Bedriftspresentasjon med Bjørøya AS!

Lurer du på hva slags jobbmuligheter som venter innen akvakultur? Kanskje er du (også) nysgjerrig på selve næringen?

Torsdag 2. mai kommer tre representanter fra miljøet rundt Bjørøya AS (i Flatanger i Trøndelag), en stor aktør innen norsk akvakultur. Per Andersen er Marin Seniorrådgiver og en tungvekter innen oppdrettsnæringen. Hans lange erfaring gir han et unikt perspektiv både på næringens fortid og fremtid. Vi er veldig heldige som får ta imot en så kunnskapsrik person og at han vil dele sin karriere med oss.

Fra Aqua Kompetanse kommer Eskil Bendiksen. Han har jobbet for bedriften i to år og har nå en Trainee-stilling. Han er utdannet naturforvalter og marinbiolog fra Nord Universitet. Eskil jobber mest i felt med rensefisk og villaks, men også med andre miljø- og fiskehelseundersøkelser. Jens Martin Olsen jobber for Bjørøya. Han har hatt et kontinuerlig arbeidsforhold til Bjørøya siden 2005. Hans nåværende stilling er som kommunikasjonsansvarlig for Bjørøya. I tillegg har han ansvar for å ta imot diverse besøkende som vil lære mer om lakseoppdrett og havbruk.

 Virker dette interessant? Møt opp kl. 18:00 i R7! Etter bedpres blir det sushi og mingling.

OBS! Kun 30 plasser.

 

                                            

Earlier Event: April 29
En psykt vanlig uke 2019
Later Event: May 4
Vår-OL med Online