Back to All Events

Motivasjonsforedrag med Sofie Snipstad

Volvox & Alkymisten samarbeider med Naturviterne!

”Vi er så heldige å få Sofie Snipstad til å holde et spennende motivasjonsforedrag for oss! Sofie er postdoc ved NTNU, Institutt for Fysikk, samt forsker ved SINTEF Avdeling for Bioteknologi og Nanomedisin. Hun forsker blant annet på hvordan man kan bruke nanopartikler i kombinasjon med mikrobobler og ultralyd for å få en mer effektiv kreftbehandling med mindre bivirkninger - samme teknologi kan brukes for å målrettet levere medisin til hjernen.”

Etter foredraget blir det servert pizza!
For påmelding send mail til naturviterstudentene.ntnu@gmail.com

STED: VE2

TID: 18. september kl.18:00

Vel møtt alle sammen 😃

Earlier Event: September 13
Immatrikuleringsball
Later Event: September 26
Årsmøte 2019