Back to All Events

ÅRE 2017


Er du klar for å bli med på en av de kuleste turene du noen gang har vært med på?

Hjemreise

Når ønsker du å dra hjem fra Åre? Vi forsøker å legge til rette for både deg som er sliten etter en utrolig morsom tur og for deg som fortsatt har litt krutt å svi av i bakken også siste dagen. Vi legger derfor opp til avreise like etter utsjekk og litt senere på ettermiddagen. Kryss av for hva du ønsker! :)

Ønsket tidspunkt for hjemreise *

I januar 2017 skal Volvox & Alkymisten til fantastiske løyper og morsomme kvelder som aldri tar slutt i Åre! Bli med og opplev for deg selv hvor utrolig det er!

Avreise: Søndag 22.januar
Hjemkomst: Torsdag 26.januar

Det vil kjøre busser fra Realfagbygget til Åre 22.januar til ulike tider. Det settes opp busser både for de som ønsker å benytte seg av skipasset allerede fra ankomstdagen og for de som vil bruke resten av dagen på å gjøre seg kjent i området. Mer informasjon om tidspunkter vil komme senere.

For 2150 kr får du fem helt utrolig bra dager i Europas svar på Aspen. Dette inkluderer et 5-dagers skipass, tilgang til en lettere lunsj i bakken hver dag, redusert inngangspris på utvalgte utesteder, i tillegg til rabatterte priser hos Skiweeks samarbeidspartnere og 20% avslag på leie av skiutstyr. For mer informasjon om Skiweeks mange arrangermenter i Åre, sjekk ut: http://skiweekare.se/.

Påmelding starter tirsdag 1.november kl.12.00, og du kan melde deg på gjennom vår nettside, volvox.no. Påmelding er bindende, og det kreves at du har medlemsskap i V&A for å kunne være med. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn i linjeforeningen ved å klikke her, eller ved å komme innom kontoret.

Frist for både påmelding og betaling er 30.november, og betaling skjer til 4202.24.13400. Merk betalingen med "Åre17", navn og telefonnummer.

Det er begrenset med plasser og turen er populær, som gjør at det lønner seg å være tidlig ute med å melde seg på. De som ikke får billetter innledningsvis, vil bli satt på venteliste. Rundt månedskiftet desember-januar vil det bli mulig å melde seg på hytte, men begynn allerede nå å tenke på hvem du ønsker å bo med. Det vil mest sannsynlig være 4-8 sengeplasser per hytte. Om noen er færre enn 4 personer, kan dere melde dere på en hytte hvor dere kan bli kjent med nye mennesker i linjeforeningen! Mer informasjon vil komme etter hvert :)

For en heftig 5-dagers tur til Åre må man pakke med seg litt forskjellige, så utenom skiutstyr og andre selvfølgelige "skiferie"-ting, er det veldig smart å ha med seg noen essensielle "borte-hjemmefra"-ting, som:

- Sovepose, lakenpose eller sengetøy (pute og dyne er tilgjengelig)
- Håndklær, toalettsaker, badetøy etc. (er badstue på noen av hyttene og det befinner seg et badeland i Åre sentrum)
- Varme klær (ullundertøy, ullgenser, ullsokker - du skjønner det går i ull - votter, lue, skjerf, Buff, etc.)
- Musikkhøyttaler (det er ikke anlegg på alle hyttene)
- Haugevis med godt humør!! :D

Finner du ut mens du er der at du mangler noe, er det ikke lange veien til et kjøpesenter hvor du får tak i det aller meste som er vesentlig for et heidundrende opphold i Åre.

Fakultetet har lovet å ikke sette opp noen obligatoriske aktiviteter den uken vi er bortreist (uke 4) 

 

Earlier Event: November 27
Adventstur
Later Event: February 3
Krabbefest!