Back to All Events

Åretur


Vi kan endelig ønske Volvox & Alkymisten velkommen til den årlige turen til Åre! Er dere klare for 5 fete dager med ski, snowboard og masse fest og moro?? Bli med!

I år er turen i uke 5 fra 27 til 31. januar og koster 2150.-. Prisen dekker bussturen til og fra, oppholdet og 5-dagers skipass i Europas svar på Aspen! 
Det er muligheter for leie av ski og utstyr!

Påmeldingen skjer på volvox.no fra og med fredag 19.10.2018 kl. 12:00! Påmeldingen er bindendene! Betalingen gjøres til 4202.24.13400. Merk betalingen med navn, e-post og telefonnummer. Betalingsfrist er 16. november

For en vel gjennomført 5-dagers tur til Åre trengs en del ting utover skiutstyr:

- Sovepose, lakenpose eller sengetøy (pute og dyne er tilgjengelig)
- Håndklær, toalettsaker, badetøy etc. (er badstue på noen av hyttene, og det befinner seg et badeland i Åre sentrum)
- Varme klær 
- Bluetooth høytaler for MAX stemning
- Godt humør!

Åre er en lang tradisjon i V&A og et svært populært arrangement. Det er dessverre begrenset med billetter, så de som skulle ønske billetter, men ikke får kan bli satt på venteliste.

Når det kommer til hvem som vil bo sammen, så har vi ikke fått info om størrelsen hyttene enda. Men begynn allerede nå å tenk på dette, så kommer det mer info og påmelding senere.

Vanligvis har turen gått i uke 4, noe som fakultetet har tatt hensyn til. Vi har tatt kontakt med fakultetet og det skal være fri fra obligatorisk aktivitet i alle fag for 1. og 2. klasse. Det er viktig å merke seg at undervisning vil kjøres som normalt denne uken, men dette vil ikke påvirke eksamen.

Note til 1. klasse biologi. floristikk og faunistikk (BI1002) vil ha obligatorisk aktivitet i tidsrommet, men dere har lov til å være borte 1 gang uten grunn uten at det påvirker eksamen.

Spørsmål?
Send mail til: nestleder@volvox.no

Earlier Event: December 13
Lucia på kontoret
Later Event: February 7
VIVO 2019