Det samlede opptaket til Volvox & Alkymistens komiteer gjelder Arrangementskomiteen, Bedriftskomiteen, Realfagskjelleren, Nukleotidende. Du søker ved å fylle ut skjemaet under innen 10. september, klokken 23:59. Etter søknadsfristen blir du innkalt til et intervju med hver av de komiteene du har meldt interesse om å bli med i.

Det formelle opptaket av komitémedlemmer skjer på Årsmøtet 28. september.

Før du søker, anbefaler vi at du leser litt om de ulike komiteene: Arrkom, Bedkom, Realfagskjelleren og Nukleomedia. Mer informasjon om de ulike vervene finner du under skjemaet.

Søk Volvox

Personalia
Navn *
Navn
Søknad
Velg de vervene du søker på i prioritert rekkefølge
Skriv en kort tekst om deg selv og motivasjonen din for å søke.
 

Stillingsbeskrivelser for komitéverv

Arrangementskomiteen

Er du en sosial person som er glad i fest og moro? Da bør du søke til Arrangementskomiteen! Som en del av Arrkom har du ansvar for å arrangere sosiale aktiviteter og fester for alle linjeforeningens medlemmer. Sammen planlegger vi midtsemesterfester, julebord, immball, spillkveld og mye mer! Som medlem av Arrkom har du derfor stor innflytelse på hva som skjer i Volvox.  Også innad i komiteen har vi flere sammenkomster gjennom året, og arrkom er derfor en ypperlig mulighet til å bli kjent med flere fra linjeforeningen. I dag består komiteen av 13 fine folk på tvers av årstrinn og linjer – men vi trenger flere engasjerte medlemmer! Ikke overbevist enda? Vi har også kake på hvert møte.
Søk Arrkom!

 

Bedriftskomiteen

Har du lyst til å lære mer om hvilke arbeidsmuligheter du har etter studiet? Eller vil bare engasjere deg i linjeforeningen og er ekstra nysgjerrig på hva du kan utrette som førsteklassing? Da er bedriftskomiteen noe for deg!

Bedriftskomiteen (Bedkom) er Volvox & Alkymistens bindeledd mellom studenter og arbeidslivet. Vi skal gjøre dere studenter kjent med hvilke muligheter dere har når  dere er ferdige med studiet dere nettopp har begynt på. Vi arrangerer blant annet bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk, karrieredagen VIVO, kurs og seminarer.
Så søk, søk, søk til Bedkom!

 

Kjellerstyret

Dersom du liker å være sosial, synes det er hyggelig med en øl eller to eller ønsker å lære og mikse drinker, håper vi at du vil vurdere og søke kjellerstyret!

Som en del av kjellerstyret har du, sammen med resten av kjellerstyre-medlemmene fra V&A, ansvaret for å holde åpent en fredag i måneden, samt å hjelpe til på fester og arrangementer som skjer uregelmessig gjennom året.

Kjellerstyret er en morsom gjeng på tvers av fire linjeforeninger, og vi har plass for en hver personlighet.
Søk kjellerstyret!

 

Nukleomedia og Reduksjonen

Nukleotidendes redaksjon kalles Reduksjonen. Som medlem her vil du bidra med dine evner til å forme avisa, og kanskje drikke en øl med dine felles reduksjonsmedlemmer. Vi er en super gjeng og har det mye moro sammen. I året som kommer håper vi å gjøre avisa enda bedre, både innholdsmessig og grafisk, og vi trenger deg for å få det til! Har du en idé til en morsom artikkel, eller har du et skikkelig bra mobilkamera? Da er du vår mann/dame/annet, og vi er glade for å ta deg imot. I Reduksjonen vil du få mulighet til å snylte god kunnskap fra andre medlemmer og kan lære det meste som er verdt å vite om alt fra et kamera til mange av Adobes programmer. Målet er å vinne Gullblekka 2017 - prisen som kårer Gløshaugens beste linjeforeningsavis.

Nukleomedia drifter også nettsiden og foreningens sosiale medier, samt designer promomateriale for andre undergrupper og komiteer.
Søk Nukleomedia!