Arrangementskomiteen:
Er du en sosial person som er glad i fest og moro? Da bør du søke til Arrangementskomiteen! Som en del av Arrkom har du ansvar for å arrangere sosiale aktiviteter og fester for alle linjeforeningens medlemmer. Sammen planlegger vi midtsemesterfester, julebord, immball, spillkveld og mye mer! Som medlem av Arrkom har du derfor stor innflytelse på hva som skjer i Volvox.  Også innad i komiteen har vi flere sammenkomster gjennom året, og arrkom er derfor en ypperlig mulighet til å bli kjent med flere fra linjeforeningen. I dag består komiteen av 13 fine folk på tvers av årstrinn og linjer – men vi trenger flere engasjerte medlemmer! Ikke overbevist enda? Vi har også kake på hvert møte. Søk Arrkom!

 

Bedriftskomiteen:
Har du lyst til å lære mer om hvilke arbeidsmuligheter du har etter studiet? Eller vil bare engasjere deg i linjeforeningen og er ekstra nysgjerrig på hva du kan utrette som førsteklassing? Da er bedriftskomiteen noe for deg!

Bedriftskomiteen (Bedkom) er Volvox & Alkymistens bindeledd mellom studenter og arbeidslivet. Vi skal gjøre dere studenter kjent med hvilke muligheter dere har når  dere er ferdige med studiet dere nettopp har begynt på. Vi arrangerer blant annet bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk, karrieredagen VIVO, kurs og seminarer. Så søk, søk, søk til Bedkom!


Kjellerstyret:
Dersom du liker å være sosial, syns det er hyggelig med en øl eller to, eller ønsker å lære å mikse drinker håper vi du vil vurdere å søke kjellerstyret!

Som en del av kjellerstyret har du, sammen med resten av kjellerstyre-medlemmene fra V&A ansvaret for å holde åpent en fredag i måneden, samt å hjelpe til på fester og arrangementer som skjer uregelmessig gjennom året.

Kjellerstyret er en morsom gjeng på tvers av fire linjeforeninger, og vi har plass for en hver personlighet. Søk kjellerstyret!


PR:
For første gang noen sinne har vi opptak i Volvox' nyeste komité. Vi leter etter kreative mennesker med gode ideer som vil gjøre PR til den beste komiteen verden noen gang har sett! Det er ingen krav til forkunnskaper bortsett fra at du er et engasjert og positivt menneske, men det er jo selvfølgelig en fordel dersom du kan litt om grafisk design, web-design, foto eller film, eller rett og slett bare er en people person som elsker oppmerksomhet.

Planen for PR er at komiteen skal ha ansvar for blæsting mot studentene, ta bilder på arrangementer, designe Volvox-merch og sørge for at hele Gløshaugen vet hva som er viktigst!

Ved siden av det seriøse, er det like viktig å ha det gøy, for det er jo tross alt det studietiden og studentfrivilligheten handler om!
Søk PR!


Reduksjonen
Reduksjonen Nukleotidendes redaksjons kalles humoristisk nok reduksjonen. Som medlem vil du bidra med dine evner til å forme avisa, og kanskje drikke en øl med dine felles reduksjonsmedlemmer. Vi er en super gjeng, og har det mye moro sammen. I året som kommer håper vi å gjøre avisa enda bedre, både innholdsmessig og grafisk, og vi trenger deg for å få det til! Har du en idé til en morsom artikkel, eller har du et skikkelig bra mobilkamera? Da er du vår mann/dame/annet, og vi er glade for å ta imot deg. I reduksjonen vil du få mulighet til å snylte god kunnskap fra andre medlemmer, og kan lære det meste som er verdt å vite om alt fra et kamera til mange av adobes programmer. Målet er å vinne Gullblekka 2016 - prisen som kårer Gløshaugens beste linjeforeningsavis. Søk Nukleotidende!