Fotball

V&A IL fotball Volvox & Alkymisten sitt fotballlag.

Idrettslaget ble offisielt stiftet i 2012, men har røtter enda lengre bakover.

I vår beskjedne oppstart var vi bare en gjeng Volvoxianere og alkymister som spilte fotball i lag på jevnlig basis, men etter videre ønsker tok vi affære og organiserte oss ytterligere. Det resulterte i at vi formet et fotballag høsten 2012 der vi arrangerte litt mer organiserte treninger. Etter sigende landet vi et par gullkantede sponsoravtaler gjennom SiT som gjorde oss i stand til å ta steget videre til seriespill i Trondheims egen bedriftsserie i fotball.

Etter noen år i bedriftsserien gikk V&A IL og flere andre linjeforeningslag sammen for å danne vår egen liga: 7dent ligaen, der vi nå spiller mot flere andre linjeforeninger. Vi spiller syver-fotball, og vi har ukentlige treninger. V&A IL er et lavterskeltilbud uten opptakskrav, med både gutter og jenter på laget.

Tykk her for mer informasjon og tabeller for 7dentligaen.

Alle som har lyst til å prøve seg, er velkommen til å møte opp på noen treninger.

For å kontakte oss, kan vi finnes på Facebook

Håndball

Spanskymisten Håndball ble startet opp høsten 2015, og er et samarbeid på tvers av studieprogram hvor formålet er å skape samarbeid og å gi et håndballtilbud til studenter i linjeforeningene Volvox & Alkymisten og Spanskrøret.

Vi startet opp sesongen 15/16 med kun et damelag som spilte kamper i bedriftsligaen. Per dags dato har vi både et damelag og et herrelag som begge spiller i bedriftsserien.

Vi har treninger kl. 18-19 på søndager i Autronicahallen. I tillegg til å spille håndball har vi sosiale sammenkomster som er med på å skape et enda bedre samhold i laget! Vi er alltid veldig interessert i nye spillere og håper du har lyst til å være med å spille med oss! Det er absolutt ingen krav om at du har spilt håndball før, dette er et lavterskel-tilbud for alle som ønsker å bli med!.

Instagram

Facebook

 

Kontakt håndballaget

Navn *
Navn