Skjermbilde3e3grg.PNG

Medlemskap

Medlemskapet gir deg rabatter på arrangementer, samt tilgang til eksklusive arrangementer for medlemmer som Krabbefesten. Det eneste kravet for å bli medlem er at du studerer biologi, kjemi, bioteknologi eller årsstudium i biologi og kjemi på NTNU.

 
Skjermbilde.PNG

V&A genser

Fasjonabel og komfortabel Volvox-hettegenser som passer vel så bra på lesesalen som i Bodegaen. Du kan nå herje nattlivet i Trondheim by like godt som lesesalen på Gløshaugen med retrodesign og innlysende sjarm. Sikre deg et eksemplar av den originale genseren idag!

Skjermbilde6543.PNG

Mansjettknapper

Skal du på galla og mangler mansjettknapper? Her finner du løsningen i Volvox & Alkymistens egne mansjettknapper i ekte gullfarge! Med disse på skjorteermet er det ingen tvil om hvor du kommer fra. Masjettknappene kan bæres alene, men passer aller best sammen med en Volvox-pin på jakkeslaget.

 
bildet.jpg

Medlemsdalje

Er du medlem av Volvox & Alkymisten? Vil du representere når du har på deg dress? Kjøp medlemsdaljen vår!

Skjermbilde456f.jpg

V&A kopp

Har du lyst til å spare miljøet og med det samme nyte de edle dråpene av kaffe på V&A-kontoret? Da er V&A koppen noe for deg

 
Skjermbilde2134.PNG

V&A-pin

Nå kan du kjøpe Volvox-pin. Perfekt tilbehør til daljesamlingen. Ta med på ball og bytt med andre linjeforeninger. Gotta catch'em all!