Vil du lære å dykke?

Oppsummering
Hva: Dykkekurs
Pris: 2875 (Normalpris er 4750)

Fullversjon
Vi i Arrkom ønsker våren 2017 å arrangere dykkekurs i samarbeid med Havsport Dykkesenter. I den anledning ønsker vi at du som har lyst til å bli med på dette melder din interesse under. Interessemeldingen er ikke bindende, men for vær så snill å ikke meld deg på med mindre du har tenkt til å delta! Bindene påmelding vil komme senere. Kurset vil koste kun 2875 kroner (normalprisen er 4750 kroner) + 500 kroner til obligatorisk legesjekk. For å bli med på kurs er det også nødvendig med personlig ABC-utstyr. Som personlig utstyr regnes svømmeføtter, hansker, dykkemaske og snorkel. ABC-pakker selges fra 1950 kroner eller kan leies til kurset for 1200 kroner. For spørsmål, ta kontakt med Gustav Nore på gustav.nore[æt]gmail.com.

Dette tilbudet gjelder kun for medlemmer av linjeforeningen.

 

Jeg vil lære å dykke!