Gratulerer med studieplass!

Har du takket ja til studieplass for å ta en master i bioteknologi, bachelor i biologi eller kjemi, eller et årstudium i biologi og kjemi ved NTNU i høst? Gratulerer med et godt valg! Vi i fadderutvalget vil kontakte alle nye studenter før studiet starter i høst. Vi slår på tråden for å ønske deg hjertelig velkommen til NTNU og til høstens fadderperiode. Vi svarer også mer enn gjerne på spørsmål om hvordan livet i Trondheim og på NTNU er! I mellomtiden kan du gjerne melde deg inn i Facebook-gruppen for nye studenter, V&A Kull 2017.

Skulle du komme på noen spørsmål etter at vi har lagt på tråden kan du kontakte den personen som ringte deg eller sende mail til faddersjef@volvox.no. Du kan også kontakte oss via sidene her, gruppen på Facebook eller møte oss utenfor kontoret 14.august!

Vi gleder oss til å treffe deg i høst!

Hjertelig hilsen Fadderut

valget