VIVO 2017 den 15 februar!

Velkommen til VIVO 2017 - karrieredagen arrangert av Volvox & Alkymisten! I samarbeid med vår hovedsponsor Tekna ønsker vi å skape en dag som skal gi deg et innblikk i fremtidens muligheter.

Den 15. februar mellom 10-14 fylles U1 i Realfagygget med forskjellige bedrifter innen biologi, bioteknologi og kjemi. Du vil blant annet kunne delta på bedriftspresentasjoner og bli bedre kjent med bedriftene som står på stand. 

På stands vil vi ha: Avexxin, Bayer Norway, AstraZeneca, SES, Vectron Biosolutions, Arena Heidner, Skretting, Oslo cancer cluster, Dynea AS, Cargill (tidl. EWOS), Nerliens Meszansky AS, Havbrukstjenesten, NOC, Nerliens Meszansky, FFI, Lerøy Midt, instituttet for kjemi, instituttet for biologi, instituttet for bioteknologi og Tekna. 

Tekna, Arena Heidner, Vectron Biosoulutions og Cargill skal holde bedriftspresentasjon 1215-1345 i R5. Det vil bli matservering til de første 150 som møter opp, samt en loddtrekning av gavekort for 2 personer til Emilies Eld!