HAV2017

Torsdag 26. oktober ble arrangementet HAV avholdt i samarbeid med Teknologiporten, Volvox & Alkymisten og Aquatech Cluster. 

Kvelden startet med en rask introduksjon til oppdrettnæringen i Norge ved Aquatech Cluster. Vi fikk igjen høre om at det kommer til å bli en enorm mangel på mat i fremtiden, og i dag produseres kun 2% av maten fra havet. Her er det tydelige tegn på forbedring! 

Vi fikk så en introduksjon til Young Fish, en organisasjon for nettverking av unge i oppdrettsnæringen. Etter de kom NTNU Brohode havbruk og fortalte om seg selv. 

Vi fikk et godt overblikk av det norske oppdrettseventyret av Sjømat Norge. Dette var et morsomt foredrag med utdeling av premier og et ønske om at vi studenter skal engasjere oss i #settsjøbein. Videre fikk vi bedriftspresentasjoner av Aqualine, Akva Group, SINTEF havbruk og Skretting. 

Etter presentasjonene ble det servert sushi og mat. Alt i alt en veldig lærerik kveld!