Besøkskveld på NINA

2. november ble NINA huset fyllt av Volvox og Alkymisten sine studenter!

Det ble en foredragsaften de besøkende sent vil glemme med varierte forskningprosjekter og dyktige talere. Innpåslitne isbjørner, solrike arbeidsdager som entomolog, finne DNA-spor av alle arter i en innsjø ved å ta en 1 liters prøve(!), hissige lundefugler og mye mer inspirerte tilhørerne. Dessuten fortalte en fersk masterstudent om sitt forskningssamarbeid med NINA, noe som kan bli aktuelt for flere biologer hos V&A.

Etterpå ble det servert en herlig middag med flere komponenter enn det noen student har fått siden forrige middagsbeøk hos mormor. Det var til og med en hovmester som serverte et variert utvalg av lesker til de fremmøtte! 

Etterpå har det også kommet mange godord fra de som møtte opp, blant annet "en karriere-oppvekker", "veldig spennende", "interessante foredrag"  og "sinnsykt god mat"

23336411_1539578859467178_122585769_o.jpg