NY FADDERSJEF SØKES!

Hovedstyret søker en ny faddersjef som er gira og ønsker å arrangere en fantastisk faddertid for Volvox & Alkymistens 2018-kull i august! Arbeidet med å opprette et fadderutvalg vil starte raskt, men vi vil være behjelpelige med å lose deg gjennom.

Som faddersjef vil oppgavene dine bestå av å være med på styremøter, ha kontorvakter, samt å hjelpe til der det trengs, i tillegg til å lede et fadderutvalg, som i disse dager vil ha ansvaret for å opprette et fadderutvalg bestående av medlemmer av V&A, som skal planlegge en ny faddertid. I løpet av denne perioden vil også representanten fungere som primærkontakt mellom Hovedstyret og Fadderutvalget. I løpet av hele styreperioden bør representanten jobbe for å ha kontakt med studentene på første årskurs og ivareta deres interesser i Hovedstyret. Søknaden sendes til styret@volvox.no.

Frist for å søke er fredag 19.januar! Vi oppfordrer ALLE fra alle årskull til å søke. Etter dette vil du innkalles til intervju :)

SØK FADDERSJEF OG SKAP EN FANTASTISK FADDERTID FOR FADDERBARNA I 2018!