Karrierekvelden - en stor suksess!

Igår, 11. oktober, arrangerte Tekna og Volvox & Alkymisten karrierekveld - et foredrag om karrieremuligheter for kjemikere, biologer og bioteknologer. Et fullbooket arrangement med spente studenter fulgte nøye med mens den usikre fremtiden etterhvert ble litt mindre usikker. Tidligere uteksaminerte volvoxianere og alkymister trosset høstferien sin for å fortelle om sine karriereveier. Dette til stor glede for studentene. Foredragsholderen inspirerte og motiverte studentene, og etterpå var det mange varme ord blant studentene. En intim og givende opplevelse som helt klart bør repeteres!

Tusen takk til foredragsholderne Trine Hay Setsaas, Sunniva Tofte, Dagfinn B. Skomsø, Guro Møen Tveit, Hanne Therese Skiri, Anne Orderdalen Steen og Ragni Mikalsen!

En ekstra takk til initiativtakeren Tone Juel ved Tekna!

43716546_251661808885516_850471166047944704_n.jpg