Bake-off 2018

Bake-off 2018 ble i år avholdt i knusende stil!

Konkurransen startet hardt med baking av pai i første runde. Etter en jevn avstemning gikk Anne seirende ut og slo Anne Helene i runde 1. 

Runde 2 ble avholdt mandag kl. 12, men kakene var på kontoret i flere dager. Kenneth og Anders konkurrerte i Delfiakake, en "blokk med fett og sjokolade". Godt var det, og Anders gikk seirende hjem med seier og kvalme. 

Gulrotkake slår aldri feil! Eyvor stilte opp med en imponerende kreasjon, med Madeleine gikk for familieoppskriften. Etter en utrolig jevn kamp var det kaken til Madeleine som håvet inn flest stemmer og Madeleine gikk videre til semifinale.

I siste runde var kjellerjentene i ilden! Kjeller-Julie og Kjeller-Tina konkurrerte i det Kjellerfolka kan best: Gelé. Tinas fire lags alkoholfrie jellyshots var vakre, men Julies E. coli-gelé, med godteri, stakk av med seieren. Det er tydelig at vi er en linjeforening for mennesker med et spesielt forhold til E. coli.

Dermed var det fire i semifinalen!

I første semifinale møttes Anne og Julie til brownies-konkurranse. Etter en spennende og jevn avstemning (som alltid). Kunne Anne juble over seier og finaleplass!

I andre semifinale møttes Madeleine med sin "vagina"-eplekake og Anders, med sin eplekake. Til tross for nydelig smak på begge kakene stakk Madeleine sin kake av med seieren nok en gang!

For å åpne Volvox & Alkymistens jubileumsuke ble det avholdt en høytidelig finale, med bryllupskaker på menyen. Begge slo på stortromma, hver sin tre lags kake, dynket i søtt og deilig. Madeleine sin kake var så stor at hun måtte ha bærehjelp, og Anne sin så høy at den  var vanskelig å skjære. Kakene imponerte stort. I tillegg bakte Tina, Anine og Mali i jubkom, slik at vi skulle være sikre på at vi ikke gikk tom for kake. Det gjorde vi, tross så mye kake!

Rundt 120 (etter mål på antall kjøpte tallerkener) var innom kontoret og smakte på bryllupskakene!!

På Jubileumsgallaen ble Anne høytidelig utgåret til årets bakemester!! Dette etter å ha slått Madeleine med bare 2 stemmer! Gratulerer så masse Anne. Vi håper du fortsette å servere våre medlemmer deilig kake. 

Madeleine sin bryllupskake

Madeleine sin bryllupskake

Anne sin bryllupskake og vinnerkake!

Anne sin bryllupskake og vinnerkake!

Tusen takk til Frifond som støttet dette arrangementet!

#frifond