Hei, du der! Driver du med musikk?

Vi er Bumble Beats, et nyoppstartet band i linjeforeningen som består av medlemmer fra alle klassetrinn på både kjemi, biologi og bioteknologi. Vi spiller kun musikk vi selv synes er morro å både spille og danse til, og satser på å kunne bidra med musikalske innslag på Volvox & Alkymistens mange ulike eventer som finner sted i løpet av året. For øvrig er vi også en skikkelig koselig gjeng som også har hygge- og jammekvelder (musikk og mojito anyone? <3) ved siden av øvinger.

Bumble Beats har sitt opphav som revyband i Volvox & Alkymistens aller første revyoppsetning, “Vi-Be-Klager”, og bestod da av vokal, 2x keyboard, gitar, trommer, bass, fiolin, tuba, trombone, trompet og altsax. Vi hadde det såpass gøy med revyspillingen at vi raskt ble enige om å fortsette å jamme sammen, og kunne blant annet spille opp til dans på linjeforeningens 20-årsjubileum våren 2018. Siden har bandet også fått innvilget pengestøtte til å gå til innkjøp av et eget, splitter nytt el-trommesett, til enhver trommis sin store lykke.

Hvis du spiller et instrument på bare hakket over nybegynner-nivå håper vi du har lyst til å slenge deg på med oss! Send over en melding til Charlotte Egdetveit Karlsen riddarjento@gmail.com for en uforpliktende samtale ;)

44708831_2273038072737248_4822202573425475584_o.jpg