Hei, du der! Driver du med musikk?

Vi er Bumble Beats, et nyoppstartet band i linjeforeningen som består av medlemmer fra alle klassetrinn på både kjemi, biologi og bioteknologi. Vi spiller kun musikk vi selv synes er morro å både spille og danse til, og satser på å kunne bidra med musikalske innslag på Volvox & Alkymistens mange ulike eventer som finner sted i løpet av året. For øvrig er vi også en skikkelig koselig gjeng som også har hygge- og jammekvelder (musikk og mojito anyone? <3) ved siden av øvinger.

Bumble Beats har sitt opphav som revyband i Volvox & Alkymistens aller første revyoppsetning, “Vi Beklager”, og bestod da av vokal, 2x keyboard, gitar, trommer, bass, fiolin, tuba, trombone, trompet og altsax. Vi hadde det såpass gøy med revyspillingen at vi raskt ble enige om å fortsette å jamme sammen, og kunne blant annet spille opp til dans på linjeforeningens 20-årsjubileum våren 2018. Siden har bandet også fått innvilget pengestøtte til å gå til innkjøp av et eget, splitter nytt el-trommesett, til enhver trommis sin store lykke.

Hvis du spiller et instrument på bare hakket over nybegynner-nivå håper vi du har lyst til å slenge deg på med oss! Send over en melding til Charlotte Egdetveit Karlsen riddarjento@gmail.com for en uforpliktende samtale ;)

44708831_2273038072737248_4822202573425475584_o.jpg