HVA ER REALFAGSKJELLERN?

Realfagskjelleren drives av linjeforeningene Spanskrøret (lektorutdanning i realfag), Online (informatikk og data), Delta (matematikk og fysikk) og Volvox & Alkymisten. Den fungerer som et samlingssted og vorspielsted for foreningenes medlemmer, og du finner billige øl og drinker, gode mennesker og god stemning her. På Kjelleren arrangeres det fester på tvers av linjeforeningene, i tillegg til arrangementer arrangert av linjeforeningene hver for seg.

Kjelleren er til vanlig lokalisert i en boligblokk på Moholt, men er midlertidig stengt grunnet brannutbedringer. Mot jul 2017 skal det etter planen være klart for å flytte inn i ny kjeller. Det betyr bygging av bar og maling av vegger, før Realfagskjelleren igjen kan fortsette sin dominerende plass i Trondheims uteliv. Vi går en enormt spennende tid i møte! Hvert høstsemester tas det opp nye kjellermennesker, så hvis du er giret på å bli med i Volvox og Alkymistens beste, svetteste og mest alkoholfylte verv, SØK!

Per i dag har kjellerene ved Gløshaugen okkupert gamle Moholt Barnehage. Det betyr fire barer i et gigantisk ”utested”, med høy aktivitet. Hver eneste fredag holdes det Realfagskjeller-åpent i vår avdeling på Barnehagen. Det betyr Quiz, spill, pils og musikk! Kom innom Trondheims laveste lavterskeltilbud!

 

Følg med på facebook for arrangementer: https://www.facebook.com/Realfagskjelleren/?fref=ts

 

I dag består V&A-kjellerstyret av disse herlige menneskene:

21442904_875581879263945_1292457954_n.png

 

 Mikkel Emil Lane Friis (kjellerkontakt)

Anders Jorud Meyer

Tina Storrø

Julie Strøm

Håkon Espeland

 

Kontakt

Send mail til: kjellerkontakt@volvox.no