Velkommen til Gløshaugens desidert beste linjeforening! Vi er V&As linjeforeningskor og består av sangglade gutter og jenter. Og vi trenger nå flere medlemmer! VoKalium er et lavterskel kortilbud med fokus på å ha det gøy med musikken som samlingspunkt. Vi synger flerstemt i alt fra pop, studentsanger, drikkeviser og folketoner. Vi har også noen gira kormedlemmer som skriver låter for koret og det betyr at det er kun fantasien som setter grenser for hva vi synger!

Vi har én fast øving, 2-2,5t hver uke og synger på de fleste av V&As arrangementer. Vi holder også egne konserter utover semesteret. Vi har ingen audition.

Hvis dette høres ut som noe for deg, eller om du er litt usikker, så er det bare å komme på vår åpne-øvelse. Der kan du teste ut koret uten å binde deg. Mer info om dette kommer på Facebook og V&A hjemmesiden. Ellers er det bare å kontakte oss på Facebook eller mail hvis du har noen spørsmål. Hvis du er interessert kan du bli medlem av facebook-gruppen vår. Der får du innblikk i ting som skjer i koret. Håper vi ser deg!

Kontakt: vokalium@volvox.no

Facebook-siden og gruppen vår heter: VoKalium