VoKalium er Volvox & Alkymistens blanda kor, og vi har fast øving en gang i uka. Koret ble stiftet i 2013 og har siden brakt glede til alle sangglade mennesker i Volvox & Alkymisten. VoKalium er et lavterskeltilbud og er åpent for alle uavhengig av musikalsk erfaring og talent. 

Repertoaret varierer fra tradisjonelle drikkeviser, filmmusikk, pop og kirkesang. Vi synger på de fleste av Volvox & Alkymisten sine arrangementer, i tillegg til å arrangere egne konserter i løpet av semesteret. Med oss får du en ikke-monoton studenttilværelse, kaffe og kake på øvelse og mulighet til å være med på ulike morsomme sosiale sammenkomster og arrangementer.

Vi har mye samarbeid med andre linjeforeningskor og vi deltar på større arrangementer som korfestivalene Korstock og Sjungom. Hvert år synger vi julen inn med IsoKor (Delta) og LURveleven (Spanskrøret) som innebærer mye kos med hyggelige mennesker. Korfestivalene i Trondheim er en helg med festing, middag og sang, hvor de fleste linjeforeningskor, samt korene på Samfundet, deltar.

Kormiljøet i Trondheim er veldig stort, veldig sosialt, og absolutt ikke noe du vil gå glipp av!

Vi har åpne øvinger i starten av hvert semester, men alle våre øvinger er åpne for alle, og det er aldri for seint å bli med!

Her finner du oss på sosiale medier:
Facebook-siden og gruppen vår heter: VoKalium
Instagram: vokalium

Kontakt:

vokalium@volvox.no

Kontaktpersoner:

Karina Nybø (leder)
karinanyboe@outlook.com 
Tlf. 94989501